1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

confusing on my first autoblog..

Discussion in 'Blogging' started by excaflowne, Jan 6, 2010.

  1. excaflowne

    excaflowne Junior Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    176
    Likes Received:
    28
    sorry if it's sound like n00bs or something, but i need your help/ direction on autoblogs..

    i seem lost and confuse when i'm starting my first autoblog ( will be blueprint to others ). the blog seems getting low traffic, even after i have done many ways promoting it.. it's on niche and ever reach #15 spot on SERP.. but now it's nowhere :(( ( i think it's sandboxed )

    wonder where i could gone wrong.. i use wprobot for the feed but it seems it cant running well on dropping quality contents.. ( yes contents, that one of lacking here )

    i tried wp-o-matic, but that i didn't seem to work ( i'm confuse with the setting and cronjob blablah ) :(


    the blog is getting worse and worse now.. as i'm getting further interest to develop it..

    but maybe anyone ever in my position and try another way around?
     
  2. sean815

    sean815 Registered Member

    Joined:
    Nov 19, 2009
    Messages:
    56
    Likes Received:
    143
    How old is the blog? Some new sites experience good results then not so good for a few months.
     
  3. excaflowne

    excaflowne Junior Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    176
    Likes Received:
    28
    started on nov 2009..

    yeah, i dunno why google deindexed me.. am i backlinking too much then raise a flag?
    as i only use normal backlinking method..