1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Cant seem to get NHSEO to work

Discussion in 'Black Hat SEO' started by CosmicSoundz, Jun 7, 2012.

  1. CosmicSoundz

    CosmicSoundz BANNED BANNED

    Joined:
    Apr 30, 2012
    Messages:
    1,230
    Likes Received:
    1,296
    Its running with a list of proxies and it just says

    6/7/2012 5:23 PM | Added 0 blog comment targets to url
    6/7/2012 5:23 PM | Added 0 image comment targets to url
    6/7/2012 5:23 PM | Added 0 blog comment targets to url
    6/7/2012 5:23 PM | Added 0 image comment targets to url
    6/7/2012 5:23 PM | Added 0 image comment targets to url
    6/7/2012 5:23 PM | Added 0 image comment targets to url
    6/7/2012 5:23 PM | Added 0 image comment targets to url
    6/7/2012 5:23 PM | Added 0 blog comment targets to url


    etc etc
     
  2. BlackIrish

    BlackIrish Junior Member

    Joined:
    Jun 14, 2008
    Messages:
    106
    Likes Received:
    54
    Try running it without proxies then - it's not like you need them for posting. Proxies are mostly needed for scrapping (when you get your IP banned from the search engines).
     
  3. CosmicSoundz

    CosmicSoundz BANNED BANNED

    Joined:
    Apr 30, 2012
    Messages:
    1,230
    Likes Received:
    1,296
    did that too. Still says added 0
     
  4. GraveDigger00

    GraveDigger00 Registered Member

    Joined:
    Jul 24, 2011
    Messages:
    88
    Likes Received:
    9
    Location:
    ND, USA
    I have had some issues with proxies, when I have none of them on it's usually pretty good. Could be your market and your search keywords too, if they are long tail or really specific it might not be finding much. Be very generic. Also if you are setting page or domain PR limits, change that as around and try different things as well. You can also try back and forth between using yahoo and google for the searching.
     
  5. jimbobo2779

    jimbobo2779 Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Sep 17, 2008
    Messages:
    3,245
    Likes Received:
    2,395
    Occupation:
    Software Engineer
    Location:
    UK
    Home Page:
    Almost definitely the list of proxies you are using. If it is a list of proxies from any public forum or website then they are definitely being over-used or are no longer working, this is virtually always the case with the vast majority of public proxy lists. If you are going to use public proxies they should always be harvested and checked by a program prior to using in any tool.

    If you run with 0 proxies make sure you do not run with more than 1 "Allowed Searching Threads" as you will be hammering the search engines and you will quickly get limited by them.

    You will also want to highlight all profiles choose to re-search keywords for targets as you will have passed all of your most relevant keywords with the bad proxies.

    Ensure you have all the things mentioned above and all proxy options turned off before running and restart after changing everything just to ensure that none of the bad proxies are still present.
     
  6. Real78

    Real78 Regular Member

    Joined:
    Apr 19, 2012
    Messages:
    371
    Likes Received:
    26
    I just made those changes to my trail version because when I would try to search something from yahoo I got the 999 error and when I turned off NHSEO I was able to search Yahoo again. I changed my threads to 1 to 1 just to be safe as I am not using proxies.
     
  7. Real78

    Real78 Regular Member

    Joined:
    Apr 19, 2012
    Messages:
    371
    Likes Received:
    26
    Update since the changes I really only get like 1-2 post per day and that is leaving it up and running 24 hours with no down time. I put in a huge kw list with very little back links.
     
  8. jimbobo2779

    jimbobo2779 Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Sep 17, 2008
    Messages:
    3,245
    Likes Received:
    2,395
    Occupation:
    Software Engineer
    Location:
    UK
    Home Page:
    Just check in the log to see what is happening. Always the log will give at least a very good idea of what is setup wrong.

    1-2 posts per day is unfeasibly low and would suggest that you have bad proxies, using proxy harvester, checking the "Use Proxies" option without proxies in or too stringent limits etc etc. All of this should be very clear by glancing at the log.
     
    Last edited: Sep 14, 2012
  9. Real78

    Real78 Regular Member

    Joined:
    Apr 19, 2012
    Messages:
    371
    Likes Received:
    26
    You will need to buy proxies otherwise you are wasting your time. When I used the demo I purchased proxies and it worked better because I was only getting like 20-30 links every two or three days on my wifes laptop with out proxies. With paid proxies on my laptop I was getting over a 100 a day which is fine with me. I would like to be able to get 1000 per day but I am sure it is because of my niche I am only able to get 100 per day or so. The program does work but my trail is up and I am still unsure if it is the right fit for me at this time.