1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Can someone help me with my email setup?

Discussion in 'BlackHat Lounge' started by Metal425, May 23, 2010.

  1. Metal425

    Metal425 Regular Member

    Joined:
    Oct 7, 2008
    Messages:
    202
    Likes Received:
    43
    Location:
    So-Cal
    Ok, so I have my Autoresponder and everything setup for The Bat. I'm just having some issue getting my emails to send out. I've got it where my PoP3 is setup to my gmail, which gets all my leads, and I'm trying to setup where I get the leads from my Gmail, then I send responses from my Hosting Email, I've set up my SMTP server and everything seems to work ok.. but I still can't seem to send.. I get these weird errors.. what should I use for my SMTP User name and password? Just my email on my hosting account and password? Eh.. can someone please help me, contact me on AIM or post here.


    AIM=Floathobo
     
  2. Sivik

    Sivik BANNED BANNED

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    18
    Likes Received:
    2
    What are the errors, should give you some form of message.
     
  3. Metal425

    Metal425 Regular Member

    Joined:
    Oct 7, 2008
    Messages:
    202
    Likes Received:
    43
    Location:
    So-Cal
    5/23/2010, 13:40:03: SEND - sending mail message(s) - 99 message(s) in queue
    5/23/2010, 13:40:03: SEND - connected to SMTP server
    5/23/2010, 13:40:03: SEND - WARNING: there were no compatible authentication mechanisms detected
    5/23/2010, 13:40:03: SEND - sending message to blah@blah.com
    !5/23/2010, 13:40:03: SEND - Server reports error. The response is: Access denied - Invalid HELO name (See RFC2821 4.1.1.1)
    !5/23/2010, 13:40:03: FETCH - Connection to host broken (last commands sent were: "MAIL FROM:<myemail@blahblahblah.com> SIZE=19276", "RSET")
    !5/23/2010, 13:40:03: FETCH - Connection to host broken (last commands sent were: "RSET", "RSET")
    5/23/2010, 13:40:03: SEND - connection finished - 0 message(s) sent
    5/23/2010, 13:40:03: SEND - Some messages were not sent - check the log for details