1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Caffeninated Content Update

Discussion in 'Blogging' started by spankythepyro, Mar 10, 2009.

  1. spankythepyro

    spankythepyro Power Member

    Joined:
    Mar 7, 2009
    Messages:
    572
    Likes Received:
    94
    So I and some other people have been getting frustrated by CC's formating of articles posted. I've also been getting frustrated with the lack of help, excluding a couple people. But the problem as you know is getting ___ asked: and no question show up? Well I edited the script in CC and here it is, you put it in plugins --> templates, then when configuring post template in CC pick what ever you named this file.

    The attachment is below, you can leave the name of it if you want.

    BTW: If anyone is getting this error or know how to fix it PLEASE help me.

    Warning: array_rand() [function.array-rand]: First argument has to be an array in /home/a6698964/public_html/wp-content/plugins/functions.inc.php on line 1459
     

    Attached Files:

  2. demoniox

    demoniox Registered Member

    Joined:
    Mar 5, 2007
    Messages:
    98
    Likes Received:
    83
    try this, replace
    Code:
    $link = explode("|", $links[array_rand($links)]); 
    with
    Code:
    $link = (is_array($links)) ? explode("|", $links[array_rand($links)]) : null;
    
    i haven't tested it btw
     
    Last edited: Mar 10, 2009
  3. recep

    recep Junior Member

    Joined:
    Dec 7, 2006
    Messages:
    111
    Likes Received:
    7
    non of them working, can some1 help more?
     
  4. spankythepyro

    spankythepyro Power Member

    Joined:
    Mar 7, 2009
    Messages:
    572
    Likes Received:
    94
    mine should work, you are probably not using the right template... or you are looking at old posted articles... new code will not change what old code has already written to your blog
     
  5. saturday1

    saturday1 Power Member

    Joined:
    Dec 28, 2008
    Messages:
    564
    Likes Received:
    201
    Find functions.inc.php inside the Caffeinated Content folder and edit the following:

    On line 905

    Code:

    Code:
    $ques_url = f_fde258($appkey).$appid.'&query='.str_replace(" ", "%20", $keyword)."&results=$max&start=$start";
    
    Change to:

    Code:

    Code:
    $ques_url = 'http://answers.yahooapis.com/AnswersService/V1/questionSearch?appid='.$appid.'&query='.str_replace(" ", "%20", $keyword)."&results=$max&start=$start";
    On line 906

    Code:

    Code:
    $rss_file = "";

    Change to:

    Code:
    Code:
    $rss_file = f_12d3d8($ques_url);
    I dunno where i copy this but i safe it hehe
     
  6. spankythepyro

    spankythepyro Power Member

    Joined:
    Mar 7, 2009
    Messages:
    572
    Likes Received:
    94
    again, I get ticked when ppl don't post details. Is that for my error in post 1 or how to remove the ___ says: ?
     
  7. saturday1

    saturday1 Power Member

    Joined:
    Dec 28, 2008
    Messages:
    564
    Likes Received:
    201
    Dun't get it .... just follow step by step
     
  8. spankythepyro

    spankythepyro Power Member

    Joined:
    Mar 7, 2009
    Messages:
    572
    Likes Received:
    94
    if you don't know what it is don't post it

    If you are not knowledgeable do not comment
     
  9. saturday1

    saturday1 Power Member

    Joined:
    Dec 28, 2008
    Messages:
    564
    Likes Received:
    201
    Okey okey sorry.. i just try to help anyway..
     
  10. spankythepyro

    spankythepyro Power Member

    Joined:
    Mar 7, 2009
    Messages:
    572
    Likes Received:
    94
    Its ok, its nice to help but give an Explanation of what you are trying to do. I don't know what that code is, what it does. So its nice to have someone explain it rather than throw it out at you. The one thing I've noticed about this forum is that ppl say use this/that and they don't even know what it does or care to explain it
     
  11. demoniox

    demoniox Registered Member

    Joined:
    Mar 5, 2007
    Messages:
    98
    Likes Received:
    83
    upload your functions.inc.php and your links.txt templae and i will try to fix the error..
     
  12. Sweetfunny

    Sweetfunny Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Jul 13, 2008
    Messages:
    1,747
    Likes Received:
    5,039
    Location:
    ScrapeBox v2.0
    Home Page:
    CC runs perfectly for me i never have this problem. In your template files you should have:

    Code:
    <div style="float:left; padding: 12px">[image]</div><div><em><strong>[who]</strong> asked: </em><br/><br/>[video]<br/>[post]<br/><br/>[link]</div>
    
    If you are only getting "XYZ Asked" make sure you have the [post] token in whatever template you are using.
     
  13. recep

    recep Junior Member

    Joined:
    Dec 7, 2006
    Messages:
    111
    Likes Received:
    7
    yep, l got it.
     
  14. harry

    harry Junior Member

    Joined:
    Apr 22, 2007
    Messages:
    166
    Likes Received:
    26
    Location:
    United Kingdom
    I've seen that error, but it still worked ok, strange.