1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Broken images on Amazon products using WP-robot3.1

Discussion in 'Blogging' started by rlugo29, Oct 9, 2010.

  1. rlugo29

    rlugo29 Junior Member

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    145
    Likes Received:
    5
    Occupation:
    just a squirrel trying to get a nut
    Location:
    Largo, Florida
    I'm building my 1st AB using the Shez method. I've asked a couple of trusted people to review my site and a few have told me that the images in my Amazon products were broken. Basically they were seeing a big red X where the pic was supposed to be. However, on my PC they are fine and on my girlfriends PC they are fine, but when I checked the site from several PC's at work, sure enough the images were broken. To me this is a prob because if half of my viewers can't see the products then I'm loosing half of my potential buyers/followers. Has anyone experienced this or know why this might be happening??

    I'm using WP-robot3.1
     
    Last edited: Oct 9, 2010
  2. bangkai

    bangkai Junior Member

    Joined:
    Dec 2, 2008
    Messages:
    173
    Likes Received:
    18
    Open your wp-content/plugins directory using FTP client, something like Filezilla, then create WPRobot3 directory in it. Now open the WPRobot directory and copy the folder images to WPRobot3 that you created before. Hope this helps :)
     
  3. Millygirl

    Millygirl Regular Member

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    323
    Likes Received:
    207
    Occupation:
    Job? What's that?
    Location:
    Planet Earth :P
    Also brower shots or similar sites can also help you check your site on different browsers

    Code:
    http://browsershots.org/
     
  4. rlugo29

    rlugo29 Junior Member

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    145
    Likes Received:
    5
    Occupation:
    just a squirrel trying to get a nut
    Location:
    Largo, Florida
    Millygirl, thanks that helps for the future.

    Bangkai, I did everything you suggested up to a point as I'm not sure what you mean in your last statement. I opened my wp-content/plugins directory using FileZilla as an FTP client. I then create a WPRobot3 directory in itas suggested, but how do I copy the Images folder to the new WPRobot3 directory???
     
  5. bangkai

    bangkai Junior Member

    Joined:
    Dec 2, 2008
    Messages:
    173
    Likes Received:
    18
    Download the folder images in your local computer, then upload it to WPRobot3 directory. You can also drag and drop it from WPRobot to WPRobot3. It works for me.
     
    • Thanks Thanks x 1
    Last edited: Oct 10, 2010
  6. rlugo29

    rlugo29 Junior Member

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    145
    Likes Received:
    5
    Occupation:
    just a squirrel trying to get a nut
    Location:
    Largo, Florida
    I can drag & drop the files, but when I do it deletes the files from the original folder. Is this ok???
     
  7. rlugo29

    rlugo29 Junior Member

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    145
    Likes Received:
    5
    Occupation:
    just a squirrel trying to get a nut
    Location:
    Largo, Florida
    Prob fixed.
    Thanks!!!