1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Blank thumbnail images after uploading

Discussion in 'YouTube' started by hollo, Dec 2, 2008.

  1. hollo

    hollo Newbie

    Joined:
    Dec 2, 2008
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Hi guys
    Basically after i have uploaded a video to youtube the video still that people see is blank and there are no video stills of what i have uploaded. When i go in to edit video all three thumbnail images are blank. The video works and plays fine just that there are no thumbnail images.
     
  2. ijake

    ijake Registered Member

    Joined:
    Aug 19, 2008
    Messages:
    73
    Likes Received:
    7
    Occupation:
    Web Developer
    Location:
    UK
    It takes longer to make the thumbnails :)
     
  3. cuppatea78

    cuppatea78 Regular Member

    Joined:
    Sep 22, 2008
    Messages:
    352
    Likes Received:
    52
    takes a while for them to appear. Has taken half a day or so for me in the past. They will appear it just takes a bit longer sometimes.
     
  4. jimmylu14

    jimmylu14 Registered Member

    Joined:
    Nov 25, 2008
    Messages:
    70
    Likes Received:
    29
    Has the video been approved yet?
     
  5. cpaaddict

    cpaaddict Supreme Member

    Joined:
    Apr 6, 2007
    Messages:
    1,312
    Likes Received:
    920
    Location:
    UK - Bristol
    yeh just giv it time. has your vid been approved and live? it shouldnt take to long now though.