1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

BHW slower since new servers?

Discussion in 'BlackHat Lounge' started by turbotec, Aug 31, 2008.

  1. turbotec

    turbotec Junior Member

    Joined:
    Apr 5, 2008
    Messages:
    181
    Likes Received:
    15
    does it seems to anyone like the this site got slower since they switched over to the new servers?? it isnt just my computer that is slower nor is it my internet connection. I have tried this site an numerous houses on different computers and the site just seems to take longer to load. Either way the wait is worth it!!
     
  2. bhnoobz

    bhnoobz BANNED BANNED

    Joined:
    Jul 26, 2008
    Messages:
    395
    Likes Received:
    107
    works fine for me.
     
  3. themagician

    themagician Regular Member

    Joined:
    Mar 25, 2008
    Messages:
    221
    Likes Received:
    1,084
    Location:
    Brit in Thailand
    '...Fine for me also.

    Don't have any figures but BHW seems to have exploded in the past few weeks with new sign-ups. Wouldn't have thought it makes much difference to a powerful server but maybe it does.

    I'm sure someone with accurate technical knowledge can confirm either way'.

    themagician
     
  4. frenchboy

    frenchboy Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Aug 19, 2008
    Messages:
    643
    Likes Received:
    1,276
    Might only be a coincidence but I do find it a bit slower. Takes me like 2-3 seconds to load each pages
     
  5. Essential Clix

    Essential Clix Executive VIP Premium Member

    Joined:
    Jul 30, 2007
    Messages:
    1,755
    Likes Received:
    2,791
    Location:
    USA
    Seems faster to me. There's no reason on earth for it to be slower. We went from a dual-core processor with 2gb of ram, to an 8-core server with 4gb of ram and lots of bells & whistles.
     
  6. agj32mrgibbits

    agj32mrgibbits Registered Member

    Joined:
    Mar 1, 2008
    Messages:
    73
    Likes Received:
    50
    The forum is going a lot faster for me, also no more database errors or anything in quite a while.
     
  7. Rambo

    Rambo BANNED BANNED

    Joined:
    Aug 30, 2007
    Messages:
    499
    Likes Received:
    88
    Yeah this forum has got faster since the switch. There were some technical issues during the change of servers but its all good now.
     
  8. RandomStuff

    RandomStuff Registered Member

    Joined:
    May 1, 2008
    Messages:
    79
    Likes Received:
    45
    Before the move, I used to get the occasional database error, but nothing as bad as some people had experienced. After the move, I no longer get the database error, but the site DOES move slowly at times. It will take a few seconds to load a new page/thread, and sometimes it takes more than just a few seconds (I'm talking like sometimes it take about 5-10 seconds to open, and other times like 20 seconds). Right now it's being fine for me, operating normally, and I've noticed it goes in "spurts" of taking longer. When it does, I just hop on over to a news site and see what's the latest thing going on, and come back in like 5 mins.

    I do have to say, however, it's gotten a lot better over the last couple of days. Haven't really noticed it much the past 2 days. I just sort of figured it was taking a while after the server move to get everything configured correctly. Glad it's working guys! :)
     
  9. trophaeum

    trophaeum Senior Member

    Joined:
    Dec 21, 2007
    Messages:
    1,189
    Likes Received:
    706
    there are still some random issues but for the most part things should work well, there was some serious server misconfigurations that have been fixed in the past couple days, there are still plans of things to tweak and optimize but they are less important since the server is handling the load with ease from everything in the logs here

    however if there are any serious issues you notice please report them so we can look into them, wouldnt surprise me if we botched SOMETHING in the move
     
  10. turbotec

    turbotec Junior Member

    Joined:
    Apr 5, 2008
    Messages:
    181
    Likes Received:
    15
    well today it is working great. it must just be certain times when the traffic is high or something. I wasnt saying it was the servers fault, I was kind of curious if it was my ISP (charter).
     
  11. BozoClown

    BozoClown Junior Member

    Joined:
    Jan 4, 2009
    Messages:
    150
    Likes Received:
    106
    When your nick is turbotec, everything else will seem to run at a snails pace.

    Nice to hear it working out fine now.
     
    • Thanks Thanks x 1
  12. Black&Red

    Black&Red Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Mar 14, 2008
    Messages:
    445
    Likes Received:
    248
    Location:
    Latvia
    What THe?!? :D
    Take a look who has thanked you man :D

    Superman, Batman, Chuck Norris.
     
  13. cokely

    cokely Registered Member

    Joined:
    Jun 17, 2008
    Messages:
    64
    Likes Received:
    4
    It usually works for me but sometimes I get database errors
     
  14. turbotec

    turbotec Junior Member

    Joined:
    Apr 5, 2008
    Messages:
    181
    Likes Received:
    15
    LOL...I like that Bozo!

    As for the database errors, I use to get those, but not anymore since the new server!!
     
  15. heretolearn

    heretolearn Registered Member

    Joined:
    Jul 1, 2008
    Messages:
    97
    Likes Received:
    8
    During the move for the first two days I'd get logged out of the site and it would 404 on-and-off but now the site seems to loading and working fine.