1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Autoblogging is working except for one small detail....

Discussion in 'Black Hat SEO' started by Timbo, Mar 25, 2011.

  1. Timbo

    Timbo Regular Member

    Joined:
    May 13, 2008
    Messages:
    235
    Likes Received:
    35
    Home Page:
    I have been building niche auto blogs and every thing is working exactly as laid out by several successful blogger whose threads I have learned from.

    Rank is increasing. Traffic is building. Problem is no one seems to be clicking in the adsense ads.

    I am using one 300 X 300 above the post no border, a 480 X 60 in the header, and a 480 X 60 below the post.

    Any suggestions?
     
  2. neo3187

    neo3187 Senior Member

    Joined:
    Sep 19, 2010
    Messages:
    868
    Likes Received:
    360
    give it some time buddy... let the traffic build up a little more, in the meanwhile start playing with the ad locations and also the color combinations
     
  3. lamavridis

    lamavridis Newbie

    Joined:
    Mar 15, 2011
    Messages:
    45
    Likes Received:
    4
    Occupation:
    http://www.autobloging.com
    Home Page:
    How long have you been trying? Traffic takes a long time to build what are you doing to help it along??
    Lisa
     
  4. Timbo

    Timbo Regular Member

    Joined:
    May 13, 2008
    Messages:
    235
    Likes Received:
    35
    Home Page:
    The earlier poster was right. Patience. I have now been hitting $5 a day which means I am on my way. If I can do $5 I can do $95 per day more.