1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Attention All HTC EVO 4G Owners!

Discussion in 'BlackHat Lounge' started by chocolatemonkey, Jul 30, 2010.

  1. chocolatemonkey

    chocolatemonkey Junior Member

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Messages:
    197
    Likes Received:
    29
    I really need some help with my EVO. So if you don't have an HTC EVO 4G or don't know anything about the phone, please hit the back button. Thanks! :)

    Today while trying to access the Google Keyw0rd T00l in the stock EVO browser for the first time, I was left with a terrible taste in my mouth - it kept freezing up the phone and ultimately crashing the browser.

    The browser had one hell of a time loading it, in fact it would freeze the phone 4 out of 5 times, where none of the touch buttons or the physical button on the top would respond.

    And, when it did load the page (after waiting 1-2 minutes, frozen), it would crash the browser after I searched for a keyword. I forget the error but it was something along the lines of "htc.something.somewhere.process could not load". The error would appear on the home-screen after the browser crashed.

    I tried it again on the HD Dolphin browser and had the same fate.

    Whats really weird is that the Google keyw0rd t00l works flawlessly on the iPhone 4, but not the EVO, an Android phone. I mean a Google webpage should work on a Google OS, should it not?

    Are you guys able to use keyw0rd t00l properly on your EVO's or no?

    Please let me know. I'm really concerned about this and would love to find a fix.
     
  2. xboxps3wow

    xboxps3wow Power Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    737
    Likes Received:
    239
    Occupation:
    student
    Location:
    Chicago
    Wow... Just tried it on my myTouch (android phone) and im getting the same thing as you. It just doesn't load the page. Its stuck at about 95%. So weird
     
  3. chocolatemonkey

    chocolatemonkey Junior Member

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Messages:
    197
    Likes Received:
    29
    I know right? Out of all the pages a Google OS couldn't load, it had to be a Google page. Then it works on an Apple phone flawlessly... :confused:

    Whats SO weird about this whole thing is that it was the first page I have EVER come across that crashes the browser/doesn't load/freezes. Oh the irony!

    Would love all you Android users (especially EVO users) to give it a go and report your results.