1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

[ASK] ScrapeBox Can't Run on Server

Discussion in 'Black Hat SEO Tools' started by marvic, Feb 1, 2012.

Tags:
  1. marvic

    marvic Regular Member

    Joined:
    Mar 8, 2009
    Messages:
    316
    Likes Received:
    156
    Location:
    Bali Island of God
    Home Page:
    I recently bought ScrapeBox, and now uploaded to the server at wooserver with windows server 2008. But i have some problem here when scrapebox validating licences, it say :

    I was turned off firewall, no av installed. And the ping led are green, but access and auth led is red. Accessed by Remote Desktop Connection.

    How can i fix that?

    Thank's in advance.
     
  2. bfellow

    bfellow Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    322
    Likes Received:
    372
    Occupation:
    Self-Employed. No other title really fits.
    Location:
    Dark Side of the Moon
    Home Page:
    I would contact support on this. They may have specific ports shut off that Scrapebox is trying to use.
     
  3. the_demon

    the_demon Jr. Executive VIP

    Joined:
    Nov 23, 2008
    Messages:
    3,177
    Likes Received:
    1,563
    Occupation:
    Search Engine Marketing
    Location:
    The Internet
    A lot of VPS/Dedi's are configured to restrict internet access by default. It's jsut standard security settings. Ask your host to unblock the internet for you if you don't know how.

    I suggest you uninstall scrapebox before contacting them if it's not something that they allow.
     
  4. bertbaby

    bertbaby Elite Member

    Joined:
    Apr 15, 2009
    Messages:
    2,019
    Likes Received:
    1,496
    Occupation:
    Product marketing
    Location:
    USA
    Home Page:
    Any AV running by chance?
     
  5. marvic

    marvic Regular Member

    Joined:
    Mar 8, 2009
    Messages:
    316
    Likes Received:
    156
    Location:
    Bali Island of God
    Home Page:
    Thank's, i will contacting the server..