1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Article marketing robot won't open

Discussion in 'Black Hat SEO Tools' started by zacatictac, Mar 19, 2012.

  1. zacatictac

    zacatictac Power Member

    Joined:
    May 2, 2010
    Messages:
    598
    Likes Received:
    755
    Occupation:
    SEO
    Location:
    Metaverse
    I know this isn't the AMR help forum, but I figured I would post here while I wait to hear back from support. Maybe one of you has had the same problem and knows how to fix it. Basically I've downloaded AMR (tried every version) and when I open it, its shows the AMR splash screen then nothing. I can see the AMR tray icon, but nothing happens when i click it. This is driving me crazy. I'm running windows xp. Any ideas?
     
  2. Skywalker

    Skywalker Junior Member

    Joined:
    Nov 2, 2009
    Messages:
    170
    Likes Received:
    42
    Occupation:
    Jedi
    Location:
    Tatooine
    There is a beta 5 version out today, but don't bother installing it. When you sign up for accounts it opens all the browsers up (onto your desktop) that are active within the software. :(
     
  3. hpv222

    hpv222 Power Member

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Messages:
    736
    Likes Received:
    274
    AMR works just fine for me - seeing only the splash screen normally happens when my internet connection drops. Try loading the AMR site in your browser, if you can, then try the following:

    Go to

    C:\Users\YOUR-USERNAME\AppData\Roaming\Article Marketing Robot\data
    replace YOUR-USERNAME with your username on your computer
    Please note that this is the folder in Windows 7, you have to find it on XP

    and then delete all the files there.

    See if this helps