1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Apple Mac Safari Facebook Problem

Discussion in 'FaceBook' started by santiago22, Nov 27, 2013.

  1. santiago22

    santiago22 Regular Member

    Joined:
    Jul 15, 2012
    Messages:
    324
    Likes Received:
    6
    Hi today i have problem with facebook on mac os, if i click on activity log (sheduled post) i see only empty page, have you same problem? And all post shedule from safari on mac was not post on facebook
     
  2. Roshaen

    Roshaen Elite Member

    Joined:
    Sep 24, 2012
    Messages:
    2,238
    Likes Received:
    1,351
    Location:
    Please Pray For My DAD
    sometime i had this problem with facebook accounts on chrome.
    With one Account i was able to see scheduled posts and with other accounts the activity log for scheduled posts were empty .
     
  3. boombap

    boombap Junior Member

    Joined:
    Sep 20, 2012
    Messages:
    186
    Likes Received:
    107
    Occupation:
    IM
    Location:
    UK
    Home Page:
    Have you tried using other browsers like firefox or chrome to see if it is a browser problem ?
     
  4. bertbaby

    bertbaby Elite Member

    Joined:
    Apr 15, 2009
    Messages:
    2,019
    Likes Received:
    1,496
    Occupation:
    Product marketing
    Location:
    USA
    Home Page:
    Your right about this; it's best to have a number of different browsers deployed on a machine so you can check on a given browser's behavior.
     
  5. Paper-Boy

    Paper-Boy Elite Member

    Joined:
    Jun 17, 2009
    Messages:
    5,116
    Likes Received:
    1,821
    I think this is a glitch on FB's side. Pretty sure people experience this type of problem on other browsers as well.
     
  6. Biznik

    Biznik Regular Member

    Joined:
    Nov 27, 2013
    Messages:
    336
    Likes Received:
    70
    I had the same glitch before. It seemed to only be happening to my account. I tried different browsers, and different computers, and it didn't work.

    I sent a support request and a few days later they sent me an automated email and told me it was fixed. :)