anyone having trouble bringing up BHW in Firefox?

Discussion in 'BlackHat Lounge' started by Techxan, Apr 23, 2013.

  1. Techxan

    Techxan Elite Member

    Joined:
    Dec 7, 2011
    Messages:
    3,092
    Likes Received:
    3,594
    Occupation:
    Local SEOist
    Location:
    TEXAS (you have to yell, its the law.)
    I have been having trouble bringing up BHW in Firefox lately. I sometimes get the page loaded without any css applied, or get redirected to google, or delicio.us.When this happens, if I go there in Chrome the page loads up normally, but will not in firefox. I ususlly ahve to wait a whil, and bhw straightens up.Is this a firefox issue, or a bhw issue anyone else is having?I cannot find anyone else who is having this problem in google, so I am wondering if anyone else here is seeing this.
     
  2. tompots

    tompots Elite Member Premium Member

    Joined:
    Dec 11, 2011
    Messages:
    4,782
    Likes Received:
    4,157
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Custom Software Developer
    Home Page:
  3. drnick2

    drnick2 Junior Member

    Joined:
    Nov 18, 2010
    Messages:
    123
    Likes Received:
    39
    Gender:
    Male
    This happened to me once with Firefox, I cleared all the cookies and cache, and no problems after that.
     
  4. linuxroadies

    linuxroadies Junior Member

    Joined:
    Jul 20, 2013
    Messages:
    100
    Likes Received:
    16
    Occupation:
    System admin
    Location:
    Germany
    hi

    please remove cookies and cache and history files , it will be fine .
     
  5. officialgt

    officialgt Regular Member

    Joined:
    May 27, 2013
    Messages:
    216
    Likes Received:
    28
    i have trouble opening warrior forum on my browsers