1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Anyone else experiencing "We're Sorry" error on last pages of big BHW threads. See inside

Discussion in 'Forum Suggestions & Feedback' started by educatedfool, Jul 22, 2015.

  1. educatedfool

    educatedfool Supreme Member

    Joined:
    Aug 30, 2012
    Messages:
    1,487
    Likes Received:
    540
    Location:
    Silicon City Of India
    Hi,

    As the title says, I'm experiencing this issue. image provided. Please check.

    I can access the 1st few pages of a big thread like ones by BTB and after going through certain pages, I get the error that's shown in the image.

    It's happening for me on most of the big threads.

    3ce9b0610d.png

    http://puu.sh/j8k9p/3ce9b0610d.png

    Please help to fix it. I cleared cookies, even so.

    Sorry if the thread is in the wrong sub forum.

    Thanks in advance.
     
  2. SeoWrecker

    SeoWrecker Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Jul 16, 2012
    Messages:
    1,949
    Likes Received:
    1,650
    Gender:
    Male
    Location:
    Doesn't matter
    • Thanks Thanks x 1
  3. Society Girl

    Society Girl Moderator Staff Member Moderator Jr. VIP

    Joined:
    Feb 20, 2014
    Messages:
    458
    Likes Received:
    492
    Occupation:
    Customer Support
    Location:
    London
  4. DeniX3

    DeniX3 Power Member

    Joined:
    Oct 28, 2011
    Messages:
    591
    Likes Received:
    220
    Location:
    behind the Darkness
    Have the same issue on web. When going to the same thread via the phone, it works.
     
  5. blackice6666

    blackice6666 Regular Member

    Joined:
    Nov 20, 2014
    Messages:
    233
    Likes Received:
    92
    Had the same problem. try to logout and login again, it seems to fix the problem for me.
     
  6. Apricot

    Apricot Administrator Staff Member Moderator

    Joined:
    Mar 26, 2013
    Messages:
    12,771
    Likes Received:
    8,186
    Gender:
    Female
    Occupation:
    BHW Admin
    Location:
    Station 2E
    Home Page:
    Delete the browser cache and try logging back in again. This should clear it.

    If not, please send info to support.blackhatworld.com with the URL you tried to access and the time so we can track it.
     
  7. educatedfool

    educatedfool Supreme Member

    Joined:
    Aug 30, 2012
    Messages:
    1,487
    Likes Received:
    540
    Location:
    Silicon City Of India
    Okay, seemed working in other browsers, so cleared everything from beginning on chrome and it's working.

    I had tried clearing only cookies 1st time, so I'm feeling stupid for opening this useless thread now.

    Sorry.
     
  8. Apricot

    Apricot Administrator Staff Member Moderator

    Joined:
    Mar 26, 2013
    Messages:
    12,771
    Likes Received:
    8,186
    Gender:
    Female
    Occupation:
    BHW Admin
    Location:
    Station 2E
    Home Page:
    No problem, glad it's sorted.
     
  9. bimmerime

    bimmerime Regular Member

    Joined:
    May 14, 2015
    Messages:
    283
    Likes Received:
    19
    i had the same problem, try logging out clearing you cookies and log in again. worked for me