1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

AMR won't register (fail)... Anyone?

Discussion in 'Black Hat SEO Tools' started by Bross, May 3, 2011.

  1. Bross

    Bross Senior Member

    Joined:
    Feb 6, 2010
    Messages:
    859
    Likes Received:
    355
    Haven't registered for a while since using old accounts.

    Went on to register for many sites - None... All fail.
    Still posting as normal.
    I validated manually and sites were OK and available for registration.

    Anyone?

    Thanks.
     
  2. everythingred

    everythingred Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Jul 21, 2010
    Messages:
    1,871
    Likes Received:
    1,234
    Just get the cracked version or contact support. If it's legit there should be no reason for it not to work.
     
    • Thanks Thanks x 1
  3. Bross

    Bross Senior Member

    Joined:
    Feb 6, 2010
    Messages:
    859
    Likes Received:
    355
    Anyone here manage to register sites? I own the legit version.

    2017/2017 fail :shocked1:
     
    Last edited: May 3, 2011
  4. Kazi_Haque

    Kazi_Haque Regular Member

    Joined:
    Aug 13, 2010
    Messages:
    325
    Likes Received:
    425
    Occupation:
    Internet Marketing
    Location:
    Melbourne, Australia
    Just registered with new email one hour ago. 1237 successful registered sites. what prob you having?
     
    • Thanks Thanks x 1
  5. Abstroose

    Abstroose Elite Member

    Joined:
    Nov 20, 2008
    Messages:
    2,097
    Likes Received:
    3,475
    Occupation:
    Thai Boxer
    Location:
    UK
    Home Page:
    Sure you not making a silly mistake like missing profile informatino?
     
    • Thanks Thanks x 1
  6. Bross

    Bross Senior Member

    Joined:
    Feb 6, 2010
    Messages:
    859
    Likes Received:
    355
    Not missing anything.. changed IP address just in case of a block. Nothing works. I use AMR every day.. All is as it should be.

    Tried again - 1055/1055 failed.

    Very strange.
     
    • Thanks Thanks x 1
  7. viv3k

    viv3k Newbie

    Joined:
    Dec 24, 2009
    Messages:
    41
    Likes Received:
    45
    make sure you are using a unique and awkward username for profile. it happened with me as well.. but then i used unique username..it worked :)
     
    • Thanks Thanks x 1
  8. Bross

    Bross Senior Member

    Joined:
    Feb 6, 2010
    Messages:
    859
    Likes Received:
    355
    I do... Strange names with typos ;).


     
  9. viv3k

    viv3k Newbie

    Joined:
    Dec 24, 2009
    Messages:
    41
    Likes Received:
    45
    make sure you are using a unique and awkward username for profile. it happened with me as well.. but then i used unique username..it worked :)
     
  10. Abstroose

    Abstroose Elite Member

    Joined:
    Nov 20, 2008
    Messages:
    2,097
    Likes Received:
    3,475
    Occupation:
    Thai Boxer
    Location:
    UK
    Home Page:
    I suggest starting a thread on the AMR forum. I've been having lots of issues with AMR over the last three weeks, including it freezing when I imported site lists, failed registrations, failed submissions, incorrect livelink reports. It's really been pissing me off, but unfortunately there's no alternative. It's been working fine for me for the last few days though.
     
    • Thanks Thanks x 1
  11. ericsson

    ericsson Elite Member Premium Member

    Joined:
    Apr 25, 2009
    Messages:
    2,642
    Likes Received:
    8,132
    Occupation:
    www
    Location:
    Swe
    Home Page:
    Contact me through PM, and i will help you getting it going through teamviewer.
     
    • Thanks Thanks x 1
  12. DebbieSprules

    DebbieSprules Senior Member

    Joined:
    Mar 20, 2009
    Messages:
    821
    Likes Received:
    80
    I cant get AMR to work at all for me in terms of results and I too am having registration issues... I have posted 000;s and have FIVE backlinks...

    thats a lot of fuckUIY wasted time...

    Not even sure it actually posts - it could just show pretty numbers and letters and have us all fooled... :)

    I have posted - to them also will post back here. .. maybe i am doing something wrong too... i will try the stupid name thing.

    I started http://www.blackhatworld.com/blackh...article-marketing-robot-scam-crock-sheet.html also
     
    Last edited: May 3, 2011
  13. Bross

    Bross Senior Member

    Joined:
    Feb 6, 2010
    Messages:
    859
    Likes Received:
    355
    Thanks guys,

    Problem solved.
    The problem was that even when I closed the software it was still on. Needed a restart apparently.
    Closed it via task-manager and did a restart and we are back to normal.

    Thanks.
     
    • Thanks Thanks x 1
  14. boxcart

    boxcart Newbie

    Joined:
    Apr 18, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I'm having this exact same problem, on two different computers now. XP/VISTA, it only registers for 4/1000 and get's 404/unknown on the rest. I tried closing it in the task manager and restarting the computers to no avail.