1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

all in one seo pack problem installation

Discussion in 'White Hat SEO' started by balador89, Sep 19, 2013.

  1. balador89

    balador89 Newbie

    Joined:
    May 5, 2011
    Messages:
    42
    Likes Received:
    3
    hello

    I tried to install all in one seo pack when I encountered a problem:

    Fatal error: Call to undefined function get_user_meta() in /home/a5557310/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack/aioseop_module_class.php on line 731

    please help me because I'm a newbie with wordpress
     
  2. DBMEDIALLC

    DBMEDIALLC Junior Member

    Joined:
    Feb 24, 2013
    Messages:
    188
    Likes Received:
    39
    Location:
    Seattle, WA
    I'm not sure what the error could be, is it doing this with all plugins?

    Try the "SEO Yoast" plugin. It's supposed to be better than All in One.
     
  3. virtualpurity

    virtualpurity Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Nov 12, 2012
    Messages:
    701
    Likes Received:
    406
    Occupation:
    SEO, Hosting
    Location:
    /root
    Home Page:
    Try to re-upload the plugin again,if that does not work , try deactivating all other plugins except all in one.. There may be an problem with some other plugin interfering with the All in One plugin. If that does not work also than i suggest getting SEO Yoast and save yourself the troubles.
    Cheers
     
  4. Endire

    Endire Elite Member Premium Member

    Joined:
    Mar 27, 2012
    Messages:
    1,756
    Likes Received:
    1,061
    Gender:
    Male
    Balador,

    The error is referencing a line of code in the aioseop_module_class.php file on line 731 (hint if you were to open the file in a basic text editor, you would scroll down to line 731 to see what the problem was).

    Note that this is probably not the issue and its more likely that there is a conflicting plugin as virtualpurity suggests. Try uninstalling the all in one plugin, deactivate any other SEO plugins, then reinstall it.

    Best,

    Shawn
     
  5. proson

    proson Registered Member

    Joined:
    Apr 9, 2013
    Messages:
    99
    Likes Received:
    4
    Try deactivate all your plugins and activate back AllinoneSEO. And use a default theme and see how it goes.
    My first guess is a plugin crashed.
     
  6. LatteGrande

    LatteGrande Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Jan 19, 2011
    Messages:
    2,059
    Likes Received:
    530
    Location:
    404 Not Found
    Switch to Yoast man. It's the whole package.
     
  7. randybishop

    randybishop Supreme Member

    Joined:
    Aug 23, 2013
    Messages:
    1,406
    Likes Received:
    541
    Occupation:
    I was born a poor black child
    Location:
    Mississippi
    Tried both.
    Yoast is much better IMHO.
     
  8. Victoria Swan

    Victoria Swan BANNED BANNED

    Joined:
    Sep 19, 2013
    Messages:
    33
    Likes Received:
    4
    plugin crashed...