AddMeFast Glitch or Bug?

Discussion in 'Social Networking Sites' started by Magusa, Dec 25, 2012.

  1. Magusa

    Magusa Newbie

    Joined:
    Sep 13, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Well, something strange happened to me, in 2 minutes i earned 10000 points :eek13: and i keep earning like 100 points per like in YouTube :eek:

    I'm using Imacros script that i made manually ._., but is very strange, in "My Sites" i only have a link with CPC 7.

    I changed the value 2 times from 2 to 7, and keep liking videos on YouTube, AddMeFast says "Ooops something whent wrong", but gives me like 100 points per click ._.


    Anyone knows about this? ._.
     
  2. Riders On The Storm

    Riders On The Storm Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Feb 27, 2012
    Messages:
    1,325
    Likes Received:
    521
    lol. Santa's effect. Merry Xmas :)
     
    • Thanks Thanks x 1
  3. Magusa

    Magusa Newbie

    Joined:
    Sep 13, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Lol, really weird! Merry Xmas!
     
  4.  ﴾͡๏̯͡๏﴿.tk

     ﴾͡๏̯͡๏﴿.tk Senior Member

    Joined:
    Oct 6, 2010
    Messages:
    922
    Likes Received:
    167
    Occupation:
    ﴾͡๏̯͡๏﴿ ───█ ﴾͡●
    Location:
    Berlin
    Home Page:
    i discovered a growth from 141? + 1410
    but viewing vids is like before
     
  5. majumdar.abhishek09

    majumdar.abhishek09 Regular Member

    Joined:
    May 7, 2012
    Messages:
    200
    Likes Received:
    216
    Location:
    I-N-D-I-A
    the points in my account also grew..... X-Mas Gift From Santa :D :D
    Merry X-Mas Guys :D