1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

This is sending me nuts - Is there a solution?

Discussion in 'Cloaking and Content Generators' started by The_Major, Sep 16, 2012.

  1. The_Major

    The_Major Newbie

    Joined:
    Sep 16, 2012
    Messages:
    24
    Likes Received:
    1
    Occupation:
    Self employed
    Location:
    Asia
    I'm really having a tough time, I can't work this footprint problem out. I currently use ccleaner and advanced system care 5, also in combination with HMA. I also kill all my flash cookies too with flash cookie cleaner, still I keep loosing my profiles, it's killing my business. Is it because of my footprints I leave on the site as I have to do some uploading? And if so is there any software that can help :) Thank you
     
  2. sheep123

    sheep123 Junior Member

    Joined:
    Jun 18, 2012
    Messages:
    178
    Likes Received:
    37
    Clean cookies or not, spammy profiles/acounts always get banned.
     
  3. The_Major

    The_Major Newbie

    Joined:
    Sep 16, 2012
    Messages:
    24
    Likes Received:
    1
    Occupation:
    Self employed
    Location:
    Asia
    These are not spammy profiles, they're well thought out. They're profiles for real people who work for me as escorts in the UK.
     
  4. SkeetMads

    SkeetMads Registered Member

    Joined:
    Feb 16, 2011
    Messages:
    53
    Likes Received:
    5
    So basically you're a pimp?
     
  5. radioman

    radioman Junior Member

    Joined:
    Sep 29, 2008
    Messages:
    126
    Likes Received:
    60
    Location:
    San Diego
    HMA proxies are well known.
    Try private Proxies or it could be you content/subject matter.
     
  6. Krazy Kitty

    Krazy Kitty Regular Member

    Joined:
    Feb 11, 2008
    Messages:
    374
    Likes Received:
    154
    Occupation:
    Webmistress
    Location:
    Originally, U.S of A.
    I'd need more details, BUT . . . I would guess it's you're proxies.
     
  7. obeyblake

    obeyblake Newbie

    Joined:
    Sep 28, 2012
    Messages:
    13
    Likes Received:
    1
    Try cleaning your cookies thats all ive got!
     
  8. makemecash

    makemecash Regular Member

    Joined:
    Mar 16, 2012
    Messages:
    279
    Likes Received:
    302
    clean cookies, browser history, change IP, and close browser - then restart.
     
  9. ProAffiliate01

    ProAffiliate01 Junior Member

    Joined:
    Feb 27, 2012
    Messages:
    147
    Likes Received:
    10
    Occupation:
    Web specialist
    Location:
    Denmark
    I would suggest maybe buying some private proxies that are static. Use on proxy per profile only.
     
  10. Animgirl

    Animgirl BANNED BANNED

    Joined:
    Jul 20, 2011
    Messages:
    55
    Likes Received:
    3
    i have similar issues too, ill be glad if someone can help
     
  11. julia adam

    julia adam Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    May 29, 2011
    Messages:
    500
    Likes Received:
    25
    This might be due to the content quality or may be you should try cleaning out your cookies, i cant come up with any more things right now.
     
  12. bluhat

    bluhat Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Apr 26, 2011
    Messages:
    1,081
    Likes Received:
    142
    Home Page:
    do the *location* of your proxy IPs (one per account, right?) match the locations posted in the profiles? if not, that could be one way they're detected as spammy
     
  13. scrapefox

    scrapefox Power Member

    Joined:
    Dec 3, 2011
    Messages:
    692
    Likes Received:
    277
    I'd vote it's proxies also. Whilst your profiles might not be spammy, with HMA everyone shares a large pool of IPs right? So there's nothing to guarantee someone else ain't using the same IP to create spammy profiles and yours get taken down in the crossfire.

    Like someone suggested earlier: try some private (non-shared) proxies.
     
  14. The_Major

    The_Major Newbie

    Joined:
    Sep 16, 2012
    Messages:
    24
    Likes Received:
    1
    Occupation:
    Self employed
    Location:
    Asia
    I've sent you a PM if you need any help!
     
  15. lobomex

    lobomex Newbie

    Joined:
    Dec 26, 2012
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Occupation:
    Geek
    Location:
    everywhere
    you must customize CCleaner settings bcause is set to "only delete cookies older than 24 hrs by default"...also play with the settings of your browser make sure everything is wiped off each time you close your browser...try also some scripts in C-prompt to keep you system as clean as you can
     
  16. anon1577

    anon1577 Junior Member

    Joined:
    Nov 6, 2011
    Messages:
    122
    Likes Received:
    80
    Location:
    Sweden
    as some people said it might be the combination of "bad" proxies and/or non-matching location of your proxies and what you've typed. Have you tried using vmware with a fresh proxy after ccleaner? Some people say using a virtual machine might help. I've yet to try it myself though.